Javában tombol itthon a forróság, ami egyet jelent azzal, hogy hivatalosan is beköszöntött a kerékpárok időszaka. Ezzel a közlekedési eszközzel nem csak kényelmesebben és gyorsabban közlekedhetünk a városban, de a napi mozgás szükségletünket is kielégíthetjük a segítségével. Természetesen ahhoz, hogy a kétkerekűnk mindig kifogástalan és megbízható lehessen, elengedhetetlen, hogy felszereljük bizonyos kerékpáros kiegészítőkkel.

Évszaktól függően változhatnak a szükséges kellékek, így mos kifejezetten a nyárra szedtünk össze pár tippet a biztonságosabb és komfortosabb haladás érdekében.

  • Kulacs és kulacstartó – A nagy melegben különösen fontos a megfelelő folyadékpótlás, ami mozgás esetén hatványozódik. Ilyenkor elengedhetetlen kerékpáros kiegészítőnek számít a kulacstartó, melyben tárolhatunk akár palackozott vizet, akár házilag készített ízesített vizet is kulacsban.
  • Zár – Egy kerékpár esetében mindig fontos, hogy zárral rögzíthető legyen, azonban nyáron az emberek hajlamosabbak hazafele kitérőt tenni egy patak partra vagy parkba, ahol különösen fontos, hogy biztonságosan hátra hagyhassuk a kerékpárunkat!
  • Pumpa – Minél gyakrabban használjuk a biciklinket, annál nagyobb a valószínűsége, hogy defektet kaphatunk, esetleg leereszt a kerék az igénybevétel miatt. A pumpa a legalapvetőbb kerékpáros kiegészítők egyike!
  • Gyermekülés – Nyáron gyakrabban fordul elő, hogy a szülők kisgyermeküket is szeretnék kivinni a friss levegőre, és kerékpárral közlekedni. A kicsi gyermekek esetében, akik még nem tudnak önállóan kerékpározni, érdemes egy gyermekülést alkalmazni!

Bringa Butik kerékpár webáruházunkban minden szükséges tartozékot és alkatrészt megtalálhat, amire csak szüksége lehet kerékpár tulajdonosként! Látogasson el a www.bringabutik.hu weboldalunkra, és tekintse meg széles kínálatunkat! Kérdés vagy megrendelés esetén készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-1/614-0814-es számon, akár e-mailben, az info@bringabutik.hu címen!