Bizonyára Önnek is fontos az egészsége, így a fogairól sem szabad megfeledkezni! Rendszeres fogorvosi kontroll vizsgálattal megelőzheti a komoly problémák kialakulását. Válasszon olyan fogászatot, ahol teljes körű higiéniai feltételekkel, gyors és színvonalas ellátással várják!

A fogászati szűrővizsgálatok lehetővé teszik a problémák időben történő észlelését, megkönnyítik a szájüregi egészség fenntartását. Ha belegondol, hogy mennyivel egyszerűbb egy fogtömés, mint egy komplex gyökérkezelés, és mennyi kellemetlenségtől óvhatja meg magát, tudhatja, miért érdemes rendszeresen felkeresni egy jó fogorvost. Röntgenfelvételen láthatók olyan elváltozások is, amelyek jeleit esetleg még nem észlelte, ezáltal elkerülheti a sürgősségi beavatkozásokat. Bármilyen fogászati kezelésre jelentkezik, tiszta környezetben várják Önt, azonban a jelenlegi helyzetben lényegesek az egyéb intézkedések is. Annak érdekében, hogy a vírusok ne terjedjenek tovább, a teljes körű higiéniai feltételekhez tartozik a kézfertőtlenítőszer és a védőfelszerelés biztosítása, valamint a folyamatos levegő- és eszközfertőtlenítés is. Kérjen időpontot olyan fogászati rendelésre, ahol mindezekre fokozottan odafigyelnek, és minél hamarabb fogadják!

Ha szeretné, hogy kellemes, jól felszerelt környezetben, modern eszközök segítségével lássák el, válassza Fogtündér Fogászati Rendelőnket! Teljes körű higiéniai feltételekkel teszünk eleget az elvárásoknak, hiszen tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben ez kiemelten fontos. Bármilyen fogászati kezelésre van szüksége, igyekszünk minél hamarabb a rendelkezésére állni. Hasznos tanácsokkal látjuk el, és előre tájékoztatjuk a várható költségekről, így nem érheti meglepetés. Informálódjon részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.fogtunderek.hu weboldalon!

Óvja a fogai épségét, és fordítson időt a rendszeres fogászati ellenőrzésre! Kialakult probléma esetén keresse fel minél hamarabb fogászati rendelőnket! Egyeztessen időpontot telefonon a 06-23-356500-as számon, vagy küldjön üzenetet az info@fogtunderek.hu e-mail címre!