Fontosnak tartja az egészséges és szép környezet fenntartását? Szeretné az otthonát minél több növénnyel körbevenni? Önre bízták a település parkosítását, ezért igyekszik a lakók, és a látogatók igényeinek eleget tenni? Válasszon csodaszép facsemetéket faiskolában, ahol nagy szeretettel gondozzák az élőlényeket!

A fák nagyon értékesek, hiszen tisztább levegőt biztosítanak, nyugtató hatásuk arra ösztönzi az embereket, hogy több időt töltsenek a szabadban. A természet közelsége csökkenti a stresszhormonok szintjét a szervezetben, ezért érdemes minél több növényt ültetni. A családi házak tulajdonosai könnyebben vehetik körbe magukat zöld élőlényekkel, a városokban sok múlik azon, hogy mennyi időt és figyelmet fordítanak a fejlesztésre, a zöldövezetek kialakítására. Ha megteheti, ültessen Ön is minél több facsemetét!

Sokan gondolják úgy, hogy a fák ültetésének optimális ideje az ősz, azonban ha az emberek megfelelően végzik el a kerti teendőket, a tavasz is alkalmas erre a feladatra. Gondos munkával biztonságosan megerednek a tavasszal ültetett fák is, így ha Ön facsemeték vásárlását tervezi, érdemes most választani. Fontos, hogy az ültetésre sor kerüljön a fagyok elmúltával, hogy még a rügyfakadás időszaka előtt meggyökeresedjenek a facsemeték. Tanácsos a kiásott földhöz komposztot vagy melegágyi földet keverni, hogy minél jobb minőségű talaj álljon rendelkezésre a helyes fejlődés érdekében.

Tegyen az egészségesebb környezetért facsemeték ültetésével! Fordítson nagy figyelmet az élőlények gondozására, hiszen így szebbé teheti mindenkinek az életét! Tahi Faiskolánkban gyönyörű facsemeték közül válogathat egyéni elképzelései szerint. Rengeteg fajtából tud választani, így bárhol szeretne fákban gyönyörködni, nálunk beszerezheti a megfelelő facsemetéket. Nem csak méteres fák, hanem örökzöldek, cserjék, szoliter növények is átvehetők tőlünk. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről, és tekintse meg online bármikor elérhető katalógusunkat a www.tahi.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket telefonon a 06-26-387157-es számunkon, vagy írjon nekünk az info@tahi.hu e-mail címünkre!