Növények telepítését tervezi? Szeretné, ha a házát örökzöld kerítés venné körül? Leylandi ciprussal megvalósíthatja a terveit!

Az ingatlanokkal beépített területek hangulata komoly, és hiányzik az élet, ha nincsenek ültetve növények. Minden településen jobban érzik magukat az emberek, ha a környezetükben találhatók zöldterületek. A falusi ember könnyebben meg tudja ezt valósítani, mivel a falvakban szinte mindenki rendelkezik kerttel vagy udvarral. A házak előtt található szabad, zöld részek sokkal kellemesebbé teszik az utak mentét, különösen, ha virágos növényeket, bokrokat vagy fákat ültetnek a lakók. Egy családi ház kerítéssel való körülhatárolása megszokott teendő, ami hosszú távon nem csak a védelmet biztosítja, hanem szebbé is teszi a környezetet. Sokan választanak sövény kialakítására alkalmas növényeket, amelyek közül nagy népszerűségnek örvend a leylandi ciprus. Ez a szép élőlény közismert az előnyös tulajdonságairól. Nincs nagy igénye, az ágai könnyen alakíthatók tetszőleges formára, és rövid idő alatt növekszik magasra. Az egyik legideálisabb sövénynek való növény, amely csodás megjelenésével, élénk színével különlegessé varázsolja a kültéri környezetet. A leylandi ciprus meghálálja a gondoskodást, így kevés ápolással is létrehozhat egy csodálatos, zöld térelválasztót. A megfelelően elültetett leylandi ciprus minimális figyelmet igényel, és hosszú időn át biztosítja a kellemes látványt. Örökzöld hajtásaival egész évben díszít, és lehetővé teszi, hogy zöld környezetben tartózkodjon télen is.

Helyettesítse a kerítést, vagy rejtse el a nem túl esztétikus, régi térelválasztó szerkezetet leylandi ciprussal! Szerezze be ezt a csodálatos, gyorsan növekedő növényt Tahi Faiskolánkból! Tapasztalattal rendelkező szakemberek kezéből veheti át a kiválasztott leylandi ciprust, és más élőlényeket. Informálódjon részletesen a szolgáltatásunkról, és tekintse meg online katalógusunkat is a www.tahi.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-26-387157-es telefonszámunkon, vagy az info@tahi.hu e-mail címünkön!