Már alig várja, hogy síeljen, de még nem szerezte be a megfelelő eszközöket? Szükség van a régi védőfelszerelés cseréjére, vagy többen utaznak együtt, és nem rendelkezik mindenki megfelelő kellékekkel? Költséghatékonyan és egyszerűen juthat hozzá a tökéletes termékekhez, ha kihasználja a  védőfelszerelés bérlés lehetőségét!

A síelés klasszikus, rendkívül közkedvelt téli sport, azonban csak akkor szolgálja az egészséget, ha nem hiányzik a technikai és fizikai felkészültség. Nem csak a kezdők, hanem a tapasztalt síelők számára is nélkülözhetetlen a védőfelszerelés, ugyanis magas a sérülések kockázata. Fontos, hogy a sílécek, a sícipők, és a síkötések is kifogástalan állapotúak legyenek. Mindenkinek egyénileg kell a kötést beállítani a testmagassága és a testsúlya szerint. Csak kiváló állapotú felszereléssel szabad pályára lépni, és nem maradhat el a védőeszközök használata. Vannak olyan sípályák, ahol nem kötelező a bukósisak viselése, mégis ajánlott hordani, ugyanis növeli a biztonságot, és hatékonyan véd a hótól, a hidegtől, a napsütéstől. Ahogy lehetőség van a síléc kölcsönzésére, úgy a sí védőfelszerelés bérlésére is, ami sokkal gazdaságosabb megoldás, mint a vásárlás. A bukósisak és a gerincprotektor is kölcsönözhető kedvező áron, könnyen kiválaszthatja az Ön számára ideális termékeket. A sí védőfelszerelés bérlésnek köszönhetően nem kell a tárolásról gondoskodnia, és minden alkalommal kifogástalan szerelésben készülhet a lejtőkre.

Tottisí Síkölcsönző és Szervizünkben megtalálhat mindent, amire szüksége lehet a biztonságos és kényelmes sportoláshoz! Kedvező feltételek mellett adunk lehetőséget a sí védőfelszerelés bérlésre, és a sporteszközöket is kölcsönözheti tőlünk. Felnőttek és gyermekek számára egyaránt lehetővé tesszük a sí védőfelszerelés bérlést, alaposan ellenőrzött termékeket biztosítunk, amelyekkel öröm lesz a havas lejtőkön csúszni. Célunk, hogy mindenki az igényeinek, az adottságainak, és a tudási szintjének megfelelő felszereléssel induljon útnak, hiszen csak így élvezheti balesetmentesen a síelés rengeteg előnyét. Szerezzen részletes információt a sí védőfelszerelés bérlés áráról, valamint egyéb szolgáltatásainkról is a www.sikolcsonzo-szentendre.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-2103526-os telefonszámon!