sokorópátkai szállásunk a márciusi hosszú hétvégén is nyitva áll a kirándulni vágyók előtt! A legtöbben nem szeretnek a kanapén ülni és sorozatokat nézni a végtelenségig. Sokan előnyben részesítik a kikapcsolódás aktív formáit és szívesen kerekednek fel autóval vagy vonattal, hogy bejárják a közeli vagy távolabbi vidéki tájakat. Ön járt már Sokorópátkán? A sokorópátkai szállásunkon még van lehetőség szobákat foglalni az idei, első hosszú hétvégére, az az március közepére!

A szállás a márciusi hosszú hétvégére, nem csupán otthonos, tiszta és barátságos, de számtalan program lehetőséggel is várja azokat, akik szívesen kapcsolódnak ki a szabadban. Ne üljön otthon, inkább utazzon egy kicsit, ha teheti és szerezzen új élményeket!

A sokorópátkai szállásunk egyik fő vonzereje a wellness rész. A wellnessben a teljes kikapcsolódáshoz minden megtalálható. A kedvesével együtt adhatják magukat a nyugodt feltöltődésnek, miközben ejtőzhetnek és beszélgethetnek. A szauna, a masszázs, a gőz kabin és a medence is a vendégek rendelkezésére áll bármikor és a páros pihenés egyik fő színtere lehet.

A csend és a természet közelsége nagy sétákra csábít, amit a márciusi napsütésben lehet megtenni. Természetesen egyéb programok is vannak a környéken, a  sokorópátkai szállásunkhoz közel, amit városban nem lehet kipróbálni, ilyen a kirándulással egybekötött borkóstolás vagy a lovas sétakocsizás.

A sokorópátkai szállásunk egyike azoknak a belföldi szállásoknak, ahol a vendég úgy érezheti, hogy már-már hazaérkezik. Az igényes környezetben, szívélyes légkörben eltöltött idő alatt mindenki tökéletesen ki tudja pihenni a szürke téli hangulatot, a mindennapos kihívások fárasztó problémáit. Ne maradjon le a szabad helyekről, töltse tartalmasan a márciusi hosszú hétvégét Sokorópátkán, a Sokoró Fogadóban! Kollégáink szívesen nyújtanak további tájékoztatást az érdeklődőknek a foglalásról és a sokorópátkai szállásról. Lépjen kapcsolatba velünk és kérdezzen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén, a 06-96-549-002 telefonszámon vagy üzenetben.