Itt van az ősz, itt van újra – de vajon szép lesz? Az őszt sokan szeretik, hiszen már nincs túl meleg, még sokat süt a nap, a természet pedig gyönyörű, ahogyan a téli pihenőjére készül. Azonban sajnos az évszaknak van egy kevésbé szép arca is, amikor esik az eső, hűvös van, fúj a szél, és az idő egész nap nyirkos, ködös. Ilyenkor nincs is jobb, mint bekuckózni a meleg lakásba, és pihenni, vagy épp eltölteni néhány kellemes napot vagy egy wellness hétvégét egy kényelmes, belföldi szálláson.

Az őszt mindenképp érdemes kihasználni egy kis utazásra, hogy feltöltődve várhassuk a hosszú, hideg hónapokat. Azonban a szeszélyes időjárás miatt fontos, hogy olyan helyet keressünk, ahol rossz idő esetén sem unatkozunk, mert bőven vannak beltéri programok is. Ha Ön éppen ilyen belföldi szállást keres, a legjobb helyen jár!

A Sokoró Fogadó Sokorópátkán, Győr mellett található, csendes, idilli környezetben. A környéken számtalan kirándulási lehetőség van, azonban vendégeink pihenését a rossz idő sem ronthatja el, ugyanis rendelkezünk beltéri medencével, és egy szuper wellness részleggel is. Belföldi szállásunkon minden korosztály remekül érezheti magát, szeretettel várjuk a legkisebbeket is. Természetesen a nálunk töltött wellness hétvégén van lehetőség az aktív pihenésre is: a nagyobbakat pingpongasztal várja, a kisebbek a játszótéren vagy rossz időben a játszószobában vezethetik le az energiáikat, míg lovagolni tudó vendégeinket gyönyörű terepek várják a környéken.

Akár egy romantikus wellness hétvége a cél, akár egy idei utolsó pihenés a család minden tagjával, belföldi szállásunk remek választás! Legyen napsütés vagy egész napos eső, unatkozni garantáltan nem fog senki.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, belföldi szállásunkkal kapcsolatos bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.sokorofogado.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel vagy szeretné lefoglalni őszi pihenését, forduljon bizalommal hozzánk a +36 96 549 002-es telefonszámon vagy a soklofog@t-online.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!