Pihenésre vágyik, ugyanis rendkívül fárasztó heteket tudhat maga mögött? Szeretne kellemes környezetben kikapcsolódni? Hamarosan itt a húsvét, amikor kiváló ötlet részt venni egy wellnesshétvégén. Kedvező csomagajánlatok közül választhat, és megfeledkezhet a stresszes hétköznapokról, ha egy mátrai wellnesshotelben száll meg.

Az egészséges életmód egyik legfontosabb összetevője a megfelelő mennyiségű pihenés. A sok munka és a rengeteg teendő miatt kevés idő marad a kikapcsolódásra. Éppen ezért fontos, hogy legalább az ünnepek alkalmával válasszon olyan időtöltést, ami örömet okoz. Kiváló ötlet wellnesshétvégét tervezni, hiszen így közel érezheti magához a természetet, és teljes mértékben megfeledkezhet a stresszes hétköznapokról; főleg, ha egy hegyvidéki szálláshely mellett dönt. Érdemes olyan csomagajánlatot választani, ami tartalmazza a szállást, az étkezést és az egyéb szolgáltatásokat is.

Mediterrán stílusú szállodában kapcsolódhat ki, ha a BESTARS Füred Kft. szállodáját, az Anna Hotelt választja. Mátrai wellnesshotelünk könnyen és gyorsan megközelíthető helyen található, így a fővárosból és az ország más területeiről is egyszerűen juthat el hozzánk. Különleges élményekben lehet része, és számos látnivalót csodálhat meg, ha Mátrafüredre látogat. Akciós csomagajánlatokkal várjuk, amelyek más-más időpontokban választhatóak. Húsvéti csomagunk tartalmazza a két fő részére szóló szállást, a bőséges svédasztalos reggelit, a félpanziós vacsorát, a wellness részleg használatát, a díjmentes parkolást, valamint néhány hasznos eszközt, amelyek még kényelmesebbé teszik a nálunk töltött napokat. Tájékozódjon az árakról, és tudjon meg többet mátrai wellnesshotelünkről a www.anna-hotel.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Használja ki a húsvéti ünnepnapokat, és pihenjen távol a megszokott környezetétől! Foglaljon szállást mátrai wellnesshotelünkben! Informálódjon kedvező csomagajánlatainkról, és töltsön nálunk egy feledhetetlen wellnesshétvégét! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-559-6593-as telefonszámunkon!