A munkával töltött, gyakran fárasztó és stresszes hónapok után mindenki vágyik a jól megérdemelt pihenésre. Hosszabb utazásinkat szeretjük a nyári időszakra szervezni, hiszen a szikrázó napsütésben, vízpart közelében töltött idő segít ellazulni és elengedni a hétköznapok problémáit, hogy utána újult erővel nézhessünk szembe a kihívásokkal. Aki számára a fürdőzés jelenti az igazi kikapcsolódást, igyekszik a főszezonban szállást foglalni, hiszen ilyenkor a legnagyobb az esélye annak, hogy az időjárás nem húzza keresztbe a számításokat, és kényszerít a hotelszobába. Az elmúlt években azonban gyakran teljesen kiszámíthatatlan az időjárás, így hiába a gondos tervezés, könnyedén tönkreteheti az esős, hűvös idő a fürdőzést, és a nyaralás után csalódottan térünk vissza a megszokott mindennapokba. De nem akkor, ha találunk egy wellness szállást fedett termálfürdővel!

Amennyiben egy wellness szállást fedett termálfürdővel választunk, az időjárás nem akadályozhatja meg a felhőtlen kikapcsolódást. Egy ilyen hotelben minden vendég megtalálhatja azt a szolgáltatást, amiben örömét leli, és ehhez nem kell felkutatni a város tömegközlekedési lehetőségeit vagy beszállni az autóba, de még hosszasan gyalogolni sem, hiszen minden egy karnyújtásnyira van csupán a szobáktól. Ha Ön szerint is egy wellness szállás fedett termálfürdővel a legjobb lehetőség a nyaralásra, ismerje meg a Hotel Orchideát!

Hotelünk wellness részlege feszített víztükrű úszómedencével, 34°C fokos termálmedencével és gyerekmedencével várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Ez még nem minden, hiszen úgy gondoljuk, hogy egy wellness szállás fedett termálfürdővel akkor nyújt teljes körű kikapcsolódást, ha emellett finn szauna, fény- és aromaterápiás infrakabin, turbó szolárium, sőt, masszázs igénybevételére is lehetőség van.

Ha felkeltette érdeklődését a wellness szállás fedett termálfürdővel, látogasson el www.hotelorchidea.hu weboldalunkra, ahol megismerheti a részleteket! Felteheti kérdéseit vagy akár azonnal le is foglalhatja szobáját, ha felkeres minket a +36-74-532-720-as telefonszámon vagy az info@hotelorchidea.hu e-mail címen! Válasszon wellness szállást fedett termálfürdővel, és garantált a feltöltődés!