Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek manapság a wellness központok, amik különféle lehetőségekkel szolgálják azokat a látogatókat, akik testi-lelki feltöltődésre vágynak. Már a létesítmény kialakításánál fel kell készülni a hatalmas érdeklődésre, ez ugyanis minden téren speciális megoldásokat kíván. A nagy igénybevétel nem csak a szolgáltatások konkrét helyszínén, de a közösségi helyiségekben is nyomot hagy, ezért a mosdókat is okosan kell kialakítani. A mi ajánlatunk a Corian mosdópultok használata! Milyen érvek szólnak mellette egy wellness központban?

A mosdók alapvetően kritikus helyek egy olyan létesítményben, ahol sokan megfordulnak minden nap, hiszen a nagy forgalom mellett is elsődleges fontosságú a maximális higiénia biztosítása. A Corian mosdópultok legnagyobb előnye éppen abban rejlik, hogy könnyen tisztán tarthatóak, hiszen homogén, egybefüggő felületek alkotják. Nincsenek rések, ahova befolyhatna a víz, a szappan vagy megtelepedhetne a kosz, és a felület nem szívja magába a szennyeződéseket, ezek a tulajdonságok pedig gondoskodnak arról, hogy a Corian mosdópultok tisztítása gyors és hatékony legyen. Rendkívüli ellenállóképességük szintén mellettük szól, mint ahogyan az egyedi kivitelezési lehetőség is, hiszen a kettő együtt gondoskodik arról, hogy a Corian mosdópultok sokáig szépek maradjanak és a vendégek kényelmét szolgálják.

Szeretne még jobban elmélyülni a Corian mosdópultok használatával járó előnyökben? A Solymosi Team szakértőire számíthat akkor is, ha wellness központ mosdóiról van szó! Az egyedi igények szerint elkészítjük a Corian mosdópultokat, amikre nagy igénybevétel mellett is hosszú távon számíthat! Érdemes megtekintenie egyéb termékeinket is, hiszen ha szeretné ízlésessé varázsolni a bejáratot, rendelhet recepciós pultot, az étterem háttérmunkáihoz pedig konyhapultot is tudunk készíteni. Ha szívesen megismerné a részleteket, látogasson el www.solymositeam.hu weboldalunkra, felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-30-914-5747-es telefonszámon vagy a solymi@t-online.hu e-mail címen!