Medence kivitelezését tervezi, ugyanis nagy örömmel töltené el, ha a saját kertjében tudna kikapcsolódni? Új és meglévő medence esetében is érdemes a hűvös napokra gondolni, amikor ugyanúgy fürdőzhet, ha melegen tartja a vizet. Erre a célra alkalmas az inverteres medence hőszivattyú, amivel könnyen működtetheti a medencefűtést.

Hamarosan beköszönt a meleg, ami előcsalogatja a legkedvesebb nyári emlékeket. A legtöbb ember szívesen tölti a szabadidejét vízparton, és mártózik meg, vagy úszik a frissítő vízben. Az önfeledt fürdőzés élményével nem csak akkor gazdagodhat, ha elutazik, lehetősége van a saját környezetében is csobbanni. Ha van kertje, bármikor dönthet medence kivitelezése mellett, amennyiben pedig szálláshelyet, vagy más hasonló létesítményt működtet, nem hiányozhat az udvarról egy megfelelő méretű medence. Gondolt már arra, hogy ne csak a legnagyobb melegben használja ki ennek az előnyeit, hanem a hűvösebb napokon is? Medence hőszivattyúval biztosíthatja az optimális víz hőmérsékletet. A medence fűtés legmodernebb módja a hőszivattyú, ami könnyen beköthető a keringetési rendszerbe. A korszerű inverteres medence hőszivattyúk akár távolról is vezérelhetők többféle üzemmóddal, zavartalan fürdési élményt biztosítanak.

Tegye lehetővé a medence használatot a hűvös időben is! Fűtse a vizet inverteres medence hőszivattyúval! Kérje cégünk, a PGPLAST Kft. szakembereinek tanácsát, hogy az Ön számára legmegfelelőbb medence hőszivattyú kiválasztására kerüljön sor! Többféle termékkel várjuk, többek között a Fairland hőszivattyúkkal, amelyek extra fűtőkapacitással jellemezhetők, lehetővé teszik a rendkívül gyors felfűtést, és az intelligens vezérlésnek köszönhetően nagyon egyszerűen működtethetők. Tudjon meg többet kiváló minőségű medence hőszivattyúinkról www.pgplast.hu weboldalon, és forduljon hozzánk abban az esetben is, ha medence kivitelezését tervezi! Hívja bizalommal a 06-20-5420672-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk üzenetet az info@pgplast.hu e-mail címünkre!