Noha a különböző típusú masszázsoknak rengeteg kedvező hatása van testi egészségünkre, a holisztikus masszázs inkább a mentális egészség megtartásában segít! Bár minden masszázs érezhető megújulással, megkönnyebbüléssel jár, a holisztikus masszázs azonban arra is kiemelt figyelmet fordít, hogy a vendég miként érzi magát a bőrében, hogy a belső feszültségekhez is hozzáférjünk, ne csak az izmokban lecsapódó formáihoz.

Mitől holisztikus ez a masszázs?

Ha a holisztikus szót meghalljuk, általában spiritualitással kapcsolatos fogalmak jutnak eszünkbe, pedig a holisztikus megközelítés sokkal megalapozottabb és logikusabb, mint elsőre gondolnánk. Valójában holisztikus attól lesz ez a filozófia, mert az embert komlex egységként kezeli. A holisztikus masszázs módszer szerint fizikai állapotaink összefüggnek mentális egészségünkkel, ezért a masszázs középpontjában nem a test áll, hanem a testi egészség és az érzelmek egymásra hatása.

Milyen előnyökkel jár a holisztikus masszázs?

Elsősorban mentális és érzelmi felüdüléssel, a holisztikus masszázs technikák emlékeztetnek, hogy miért jó, ha többet foglalkozunk belső életünkkel.

Másodsorban mélyebb tudatossággal, jobb rálátással a testre és elmére nehezedő stressz hatásaira. Segít érzékelni és tudatosan kezelni az érzelmek testre gyakorolt hatását.

Harmadsorban egészségügyi előnyökkel, hisz a kezeléseknek életmódbeli hatásai is jelentkezhetnek, ha jobban érzékeljük, mi jó a testünknek és lelkünknek.

Kinek ajánlott a holisztikus masszázs?

Szinte mindenkinek, irodistától az élsportolóig. Akik aktív életmódot folytatnak, észrevehetik magukon a túlterheltség jeleit, a sérülések megsokasodását. A mozgásszegény életmódot folytatók más szinten tapasztalhatják magukon a kiégés jeleit, minden esetben a masszázs mentális terápia is lehet számukra.

Szeretne egy testet-lelket megújító élményben részesülni? A www.gabimasszazs.hura kattintva minden további részletet megtalál masszázs terápiás szolgáltatásaimról, a +36/70-200-88-72-es telefonszámon, vagy a masszazs@gmail.hu e-mail címen keresztül pedig időpontot is foglalhat.