A húsvét mindig egy kicsit a tavasz ünnepe is: általában ilyenkorra feléled a természet, minden kivirágzik, csicseregnek a madarak, és sokszor is időjárás is kegyes hozzánk. Ezt érdemes kihasználni egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, méghozzá a családdal együtt. Ez otthon maradva nem mindig lehetséges, hiszen otthon mindig talál magának az ember feladatot, tennivalót, ezért annak, aki valódi lazításra vágyik, érdemes a húsvétot szálláson töltenie, méghozzá kényelmes, nyugodt körülmények között.

Ön is gondolt már arra, hogy húsvétra szállást foglal magának és a családjának? Ez nagyszerű ötlet, de mindenképpen olyan helyet keressen, ahol nincs akadálya az egész napos kikapcsolódásnak! Célszerű például arra is odafigyelni, hogy helyben legyen étkezési lehetőség is, de a szeszélyes tavaszi időjárásra való tekintettel a wellness részleg is praktikus lehet. Természetesen, minél többféle programlehetőséget kínál a szállás húsvétra, annál jobb! Jó, ha van hová sétálni, kirándulni, de a hely adottságait is érdemes kihasználni.

A Sokoró Fogadó egy szuper ajánlattal készült az ünnepre. Húsvétkor szállásunk 2022-ben is igazi vidéki hangulattal, sok-sok finomsággal, korlátlan wellness (fedett medencével) használattal, asztalitenisz és csocso használattal, valamint kültéri játékokkal várja vendégeit. A legkisebb vendégeink örömére húsvét vasárnap zenés mesejáték kerül megrendezésre a mesekocsi társulatának előadásában. Ajánlatunk tartalmazza az üdvözlőitalt, a szállást húsvétra kettő-, háromágyas és családi szobákban, a svédasztalos reggelit házi és helyi készítésű termékekből és a svédasztalos vacsorát is.

Amennyiben úgy döntött, hogy a maximális kényelem érdekében szeretné az idei húsvétot szálláson tölteni, az ajánlattal kapcsolatos bővebb információért látogasson el a www.sokorofogado.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy foglalni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a 06 20/389-1323-as telefonszámon vagy a soklofog@t-online.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére!